Längdläger instruktörer

Längdskidåkarna Björn Lind och Fredrik Persson, båda f.d. landslagsåkare, kommer att vara dina instruktörer för en hel helg. De delar med sig av sina tidigare erfarenheter som elitskidåkare, allt ifrån teknik, träningstips och vallning. Både Björn och Fredrik kommer att åka med dig under passen och ge konkreta tips och inspiration till dig. Du har också möjlighet att ställa dina personliga frågor till instruktörerna under avslappnade former vid sidan av träningspassen.

Sofia Bursjöö är personlig tränare och löpcoach med fokus på konditionsidrott. Med ett leende på läpparna får hon dig att förstå inte bara hur utan också varför du ska utföra en viss rörelse. Med Sofia tränar du rörlighet och styrka för skidåkare samt får nycklarna till en framgångsrik träningsplanering. I skidspåret är hon inte lika erfaren som herrarna ovan, men har åkt en hel del och bidrar hon med pepp och kunskap om rörelseapparaten.

längdläger instruktörer

WEASE Sportswear i samarbete med Träningsevent.se.
Träningsevent.se erbjuder ett fåtal utvalda träningsevenemang och läger varje år, kända för att vara välarrangerade med varm och positiv stämning och hög kunskapsnivå. Event som 98% av våra deltagare rekommenderar en vän att åka på. En siffra som vi är oerhört stolta över och som vi jobbar på ska bli 100%.
WEASE grundades 2015 av Björn Lind och Fredrik Persson med ambitionen att göra uthållighetssport snyggt, stilrent och attraktivt. Självklart så smittar vår passion för längdskidor av sig när vi skapar vårt ”livsstilsvarumärke” där vi kombinerar våra personliga intressen för design, resor, träning, tävling, miljö och hållbarhet. Men WEASE är också mer än så, följ med oss på någon av våra träningar, resor eller andra äventyr. Du kommer också att kunna besöka någon av våra ”pop-up stores” på olika sportevent runt om i landet.
Vi reserverar oss för att i fall av sjukdom etc eller andra orsaker som är utan vår kontroll, få ersätta våra instruktörer och coacher.