Springande tjejer – I love running 6-7 maj, Sthlm

  • Är du tjej, kvinna, dam och vill lära dig mer och utvecklas i din löpning?
  • Har du funderat över nya sätt att springa dina intervaller, eller är på väg att ta steget att börja springa i olika tempon?
  • Funderar över prehab, att träna för att undvika skador?
  • Är du sugen på att utveckla din löpteknik?
  • Gillar du att nörda ner dig i löpning tillsammans med andra i vackra miljöer och äta god mat?

Om du nickat lite här så har vi helgen för dig!

Springande tjejer – I love running

Datum: 6-7 maj

Plats: Skeviks gård.  En vackert belägen konferensanläggning ca 20 minuters resväg från Stockholm, (Värmdö), med hälsoprofilering, mat med fokus på närproducerade råvaror och eget löparspår och utegym.

Passar för: Alla tjejer som vill utveckla sin löpning. Du bör kunna springa ca 2-3 km utan att börja gå, din fart du håller då är oväsentlig. Vi delar upp gruppen när det finns behov och vi utmanar alla med skalningar på övningar och intensitet. Lita på att du kan!

Pris: 2375 kr för dubbelrum, 2675 kr för enkelrum. I priset ingår helpension och all träning samt ett miniband med texten I love running! (gummiband för styrketräning)

 Schema:

Lör fm, ankomst, hej och välkomna
10:30 presentationer/get to know
11:00 Träningspass 1: Teknikpass, löpform, löpskolning, backteknik
12:30 Lunch
14:30 Träningspass 2: Intervallpass / Explosivitet
17:00 Träningspass 3: Rörlighetsträning för löpare
18:30 Middag
19:30 Gemensamt mys, bastu och relax. Ev föreläsning om träningsplanering

Söndag
07:30 Träningspass 4: (för de som vill) Mobility flow – mjuk rörlighetsträning för att väcka kroppen, alt morgonjogg.
08:30 Frukost
10:00 Träningspass 5: Intervallpass + styrketräning för löpare
12:00 Avslutning och lunch

Träningen:
Lägrets fokus ligger på inspiration och glädje, målet är att alla deltagare ska åka från lägret med nya insikter och kunskaper om sin egen löpning. Träningen leds av Sofia Bursjöö (huvudtränare och arrangör) som är personlig tränare med inriktning på konditionsidrott och rörlighet och löpcoach samt är crossnatureinstruktör. Till hjälp tar jag in externa hjälptränare som jag tidigare samarbetat med, samtliga med god pedagogisk förmåga och med fokus på tjejers löpning!

Miljön:

På konferensanläggningen finns fantastiskt fina förutsättningar för ett härligt läger med eget motionsspår, öppna gräsytor, backar, utegym och sal för träning inne. Bastu och relax och god mat med närproducerade varor i fokus!

Vad är Springande tjejer?

Springande tjejer är en facebookgrupp där över 10 000 tjejer peppar varandra och delar sitt intresse löpning. Gruppen präglas av pepp och inspiration och denna löparhelg är tänkt att vara en förlängning av gruppen. Det är dock inget måste att du är med i gruppen på facebook, eller är aktiv där!

Pris: 

Del i dubbelrum: 2375
Enkelrum: 2675 (300 kr enkelrumstillägg)

Ej boende: Träning, 2 x lunch, fika och middag: 1675 kr

Anmälan är bindande till betalning, via faktura. Bekräftelser skickas ut automatiskt via anmälningssystemet, kika i din skräppost om den inte dyker upp. Minsta deltagarantal på lägret är 10 st, blir vi inte 10 stycken ställs lägret in. Jag skickar ut faktura först när minsta deltagarantal har nåtts. Har du frågor innan anmälan, maila på info@traningsevent.se så hjälper vi dig!