OM TRÄNINGSEVENT

Värmen stiger. Pulsen slår. Mjölksyran sticker. Din nyfunna kompis har ett leende på läpparna och du nickar bekräftande. Det här ger resultat. Skor som knyts med nervösa fingrar, teknik som inte ännu sitter. Du möter en blick som säger att lugn, du är perfekt. Allt vårt arbete utgår från att det är människan som gör skillnad. Möten mellan människor skapar utveckling. Utveckling av människor skapar självkänsla, glädje och resultat. Vårt mål är att alltid, i alla lägen, ge våra deltagare en upplevelse som gör skillnad. Träningsvärk i både skrattmuskler och kropp. Minnen, energi och nytt bränsle att nå sina mål. Oavsett om det är att bygga muskler, bli snabbare på milen, äta mer balanserat eller en outtalad dröm du bär inom dig.
Vi tror på att samla nya och gamla vänner. En upplevelse som delas med andra ger mer kraft. Ur denna känsla bygger vi nyfiket och nytt kring träning, en resa där varje deltagare är central. Du spelar huvudrollen. Instagram, facebook, funbeat, pinterest, bloggar och twitter. Träningen lever i sociala kanaler. Vi finns och kommer finnas där du är. Men mest energi ska vi lägga på att skapa bra (bättre, bäst!) träningsevent. Det är det vi heter. Det är det vi gör.

Vad vill du träna nästa gång?

Här kan du läsa mer om hur det kan vara att gå på något event hos oss!

Workshop i marklyft och knäböj

Blogger Boot Camp 2014

Blogger Boot Camp Mamma

Blogger Boot Camp 2011

 

 

Vi som står bakom träningsevent.se är:

Sofia Bursjöö – vinterälskande pensionerad elitalpinist, löpcoach och crossnatureinstruktör som älskar energin i att samla likasinnade. Sofia driver bloggportalen Everydaystories och den egna populära träningsbloggen uppochhoppa.se.

Till eventen knyts grymma projektledare och samarbetspartners, duktiga kollegor i branschen som drivs av passion och kunskap.

Våra event