OM TRÄNINGSEVENT

Värmen stiger. Pulsen slår. Mjölksyran sticker. Din nyfunna kompis har ett leende på läpparna och du nickar bekräftande. Det här känns BRA! Första passet: skor som knyts med nervösa fingrar, instruktioner som känns spännande. Du möter en blick som säger att lugn, du är perfekt.

Mitt mål är att alltid, i alla lägen, ge mina deltagare en upplevelse som gör skillnad. Träningsvärk i både skrattmuskler och kropp. Minnen, energi och nytt bränsle att nå sina mål. Oavsett om det är att känna sig vardagsstark, bygga muskler, bli snabbare på milen, äta mer balanserat eller en outtalad dröm du bär inom dig.

Jag tror på att samla nya och gamla vänner. En upplevelse som delas med andra ger mer kraft. Ur denna känsla bygger jag nyfiket och nytt kring träning, en resa där varje deltagare är central. Du spelar huvudrollen. Instagram, facebook, funbeat, pinterest, bloggar. Träningen lever i sociala kanaler.  Jag finns och kommer finnas där du är. Träningspass, inspiration och alla event hittas via min nya webb, varmt välkommen!

 

 

Vi som står bakom träningsevent.se är:

Sofia Bursjöö – vinterälskande pensionerad elitalpinist, löpcoach och crossnatureinstruktör som älskar energin i att samla likasinnade. Sofia driver bloggportalen Everydaystories och den egna populära träningsbloggen sofiabursjoo.se

Till eventen knyts grymma projektledare och samarbetspartners, duktiga kollegor i branschen som drivs av passion och kunskap.