Träningsmagi 1 oktober 2016

 

trmagiweb

Hjärtslag och skratt. Fokus och puls. Svetten bryter fram och ögonen glittrar. Du lyfter, du orkar, du skapar, du kan. Din energi är skillnaden för någon annan, ett leende från grannen ger dig ny kraft. På träningsevent är det magiskt att vara.

1:a oktober sätter vi ett trollspö i din och andra inspiratörers hand. Tillsammans skapar vi träningsmagi på Arena Älvhögsborg. Välj och skapa din drömträningsdag bland 26 träningspass, föreläsningar och workshops, ute och inne. Så himla mycket träning tänker kanske du? Vet du, att gå på event är en enorm inspirationsboost och om du så normalt tränar ett eller ett par pass i veckan så klarar du absolut (och kommer älska) en konventdag! Boka in lördagen som ger dig träningsenergi som räcker hela hösten!

Vad? Träningsmagi 2016.

När? Lördagen den 1 oktober.

Var? Arena Älvhögsborg i Trollhättan.

Pris? 995 kronor för en heldag med fantastiska inspiratörer.

För vem? Alla som gillar att träna kan vara med!

Följ evenemanget på Facebook!

Träningsmagi 2016 är ett event av träningsevent.se och vi välkomnar dig som gillar att träna och även dig som jobbar som instruktör. Träningsmagi har skapats för att du ska kunna prova nya spännande klasser, träna för fantastiska instruktörer och få ny inspiration. Under en hel dag fokuserar vi på träningsglädje, kunskap och engagemang.

Anmälan är nu stängd.

I samarbete med:

Skärmavbild 2015-06-18 kl. 13.56.53

sportsclubeducation