Springande tjejers höstläger, 7-8 oktober 2017

Springande tjejers höstläger arrangeras av Träningsevent.se 

  • Är du tjej, kvinna, dam och vill lära dig mer och utvecklas i din löpning?
  • Har du funderat över nya sätt att springa dina intervaller, eller är på väg att ta steget att börja springa i olika tempon?
  • Funderar över prehab, att träna för att undvika skador?
  • Är du sugen på att utveckla din löpteknik?
  • Gillar du att nörda ner dig i löpning tillsammans med andra i vackra miljöer och äta god mat?

Om du nickat lite här så är denna helgen för dig!

Springande tjejer – höstläger 2017

Datum: 7-8 oktober

Plats: Skeviks gård.  En vackert belägen konferensanläggning ca 25 minuters resväg från Stockholm, (Värmdö), med hälsoprofilering, mat med fokus på närproducerade råvaror och eget löparspår och utegym. Här är vilsamt, vackert och lugnt!

Passar för: Alla tjejer som vill utveckla sin löpning. Du bör kunna springa ca 2-3 km utan att börja gå, din fart du håller då är oväsentlig. Vi delar upp gruppen när det finns behov och vi utmanar alla med skalningar på övningar och intensitet. Lita på att du kan!

Pris: 2375 kr för dubbelrum, 2675 kr för enkelrum. I priset ingår helpension med fantastisk mat och all träning.

 Schema:

Lör fm, ankomst, hej och välkomna, juice/smoothie.
10:30 presentationer/get to know
11:00 Träningspass 1: Teknikpass, löpform, löpskolning, backteknik
12:30 Lunch
14:30 Träningspass 2: Intervallpass kring mjölksyratröskel, vi höjer vår kapacitet + skadepreventiv styrketräning för löpare
15:45 Fika
17:00 Träningspass 3: Rörlighetsträning för löpare + fotstyrka
18:00 Gemensamt mys, bastu och relax.
19:30 Middag och kaka

Söndag
08:00 Träningspass 4: (för de som vill) Mobility flow – mjuk rörlighetsträning för att väcka kroppen, alt morgonjogg. Passet sker inomhus.
08:30 Frukost
10:00 Träningspass 5: Intervallpass backintervaller + explosivitet för löpare
12:00 Avslutning och lunch

Träningen:
Lägrets fokus ligger på inspiration och glädje, målet är att alla deltagare ska åka från lägret med nya insikter och kunskaper om sin egen löpning. Träningen leds av Sofia Bursjöö (huvudtränare och arrangör) som är personlig tränare med inriktning på konditionsidrott och rörlighet och löpcoach samt är crossnatureinstruktör. Till hjälp tar jag in externa hjälptränare som jag tidigare samarbetat med, samtliga med god pedagogisk förmåga och med fokus på tjejers löpning!

Miljön:

På konferensanläggningen finns fantastiskt fina förutsättningar för ett härligt läger med eget motionsspår, öppna gräsytor, backar, utegym och sal för träning inne. Bastu och relax.

Maten: 

Maten på Skevik är fantastisk! Här ligger stort fokus på hälsosam och GOD mat. Här får vi mat med extra guldkant, kockarna jobbar med fina primörer och lokala råvaror i allra största mån. Här kan du läsa mer!

Vad är Springande tjejer?

Springande tjejer är en facebookgrupp där över 13 000 tjejer peppar varandra och delar sitt intresse löpning. Gruppen präglas av pepp och inspiration och denna löparhelg är tänkt att vara en förlängning av gruppen. Det är dock inget absolut måste att du är med i gruppen på facebook, eller är aktiv där!

Pris: 

Del i dubbelrum: 2375
Enkelrum: 2675 (300 kr enkelrumstillägg)

Ej boende: Träning, 2 x lunch, fika och middag: 1675 kr

Anmälan är bindande till betalning, via Swish eller faktura. Bekräftelser skickas ut automatiskt via anmälningssystemet, kika i din skräppost om den inte dyker upp. Minsta deltagarantal på lägret är 10 st, blir vi inte 10 stycken ställs lägret in och anmälningsavgift återbetalas. Har du frågor innan anmälan, maila på info@traningsevent.se så hjälper jag dig!

Om träningsevent.se:

Några gånger varje år arrangerar jag, Sofia Bursjöö med personal, träningsevent. Under åren har det varit både stora event så som ”Be your best” på Stockholmsmässan under Allt för Hälsan och mindre event så som löparläger och skidläger. Eventen samlas under namnet just namnet Träningsevent.se.

Jag får ofta höra att event, träningsresa eller träningshelg med mig/oss präglas av en alldeles särskild känsla av gemenskap och värme. Det gör mig glad! Varmt välkommen att vara med och skapa träningsmagi.