Anmälan längdläger 1-3 februari 2019 Falun

Deltagaren Anna G, om 2018 års läger:

38 år gammal hade jag ALDRIG stått på ett par skidor. Jag var galet nervös, rädd och tänkte att alla andra skulle ju åka så himla mycket bättre än jag!
De allra flesta åkte också betydligt bättre än mig, men Sofia och Helena är grymma coacher som lyckades med konststycket att få alla i rörelse samtidigt, peta detaljer på de allra bästa och ge mig de grundläggande tipsen som jag så desperat behövde. Speciellt minns jag Sofias helt otroliga engagemang i att lära mig att byta spår! i säkert en timme höll hon på att traggla med mig. Även peppen till att våga ta sig an en svängande nedförsbacke! 
Jag tog mig an min tjejvasa och det gick fint. jag tog mig i mål och längtar tills jag kan fortsätta min väg mot ett helt vasalopp. Fler läger hos Sofia kommer det bli!