be your best convention – Instruktörer

Anna LindbergAnna Lindberg är en av våra främsta simhopperskor genom tiderna. Bland meriterna finns bland annat EM-guld och fina placeringar från flera OS! Vid sidan av simhoppningen har Anna studerat personligt ledarskap på IHM i Stockholm, konst och design, inredningsarkitektur, anatomi och fysiologi, coachning och ledarskap. Nu är hon anställd på Svenska Simförbundet för att jobba med svensk simhoppning och föreläser en hel del om målsättning, planering och om att vara som bäst när det gäller som mest. Läs mer om Anna på annalindberg.se.
Sabina DufbergSabina Dufberg (Fotograf: Anders Gåhlin | GAAHLIN Photography) är en av de främsta i Sverige inom sitt yrke som tränare och coach, och har över 20 års erfarenhet av branschen. Sabina arbetar med alltifrån att leda och coacha elitidrottare till rehabiliterings patienter likväl som att både utbilda och coacha andra tränare. Hon är även en mycket aktiv föreläsare inom träning och hälsa. Just nu är Sabina aktuell som tränare i TV programmet Biggest Loser Sverige samt med sin bok ”TÄNK OM, TÄNK RÄTT! Hälsa, skönhet och styrka - inifrån och ut. Läs mer om Sabina på sabinadufberg.com
Johanna AnderssonJohanna Andersson är yoginin som reser jorden runt för inspiration men älskar att komma hem. Med en gedigen bakgrund inom rörelse skapar Johanna klasser och koncept från sin bas i Yoga, Pilates, Dans, Funktionell Träning och Meditation. Hennes styrka är att hon alltid sökt sig till de BÄSTA inom sitt område. 2009 skapade hon Global Yoga, där träning möter yoga! Hon är även grundaren av det framgångsrika konceptet MOJO som har tre klasser; Hot Mojo®, Mojo Yoga® och Mojo Flex®. 2013 skapade hon RockingFit, ett holistiskt onlineprogram för kvinnor i alla åldrar. Hennes längtan efter utveckling syns i
hennes klasser och på hennes elever. Johanna arbetar som träningsexpert för flera stora företag, och när hon inte undervisar klasser eller PT-kunder utbildar och inspirerar hon människor världen över i sina utbildningar och retreats.
Usama och MadelinnUsama Aziz är MMA-tränare och PT. Han älskar alla former av rörelser och aktiviteter. Usama började sin idrottskarriär som sjuåring och har sen dess tävlat utan avbrott. Som ung provade han olika idrotter som bandy, hockey, karate, judo, fotboll och handboll - men det inom brottningen som han blev mest framgångsrik i med ett flertal ungdoms-, junior- och senior- SM-guld.

Madelinn Fernandez är kampsportstränare, personlig tränare och Nike Master Trainer. Hon lever sin dröm och gör det hon älskar! Hon har tränat olika typer av kampsport i 18 år - taekwondo, boxning, kung fu, karate, brasiliansk ju jutsu, capoeira, kickboxning och thaiboxning.
Tobias KarlssonTobias Karlsson (foto: www.ateljena.se) började dansa som 8-åring och har sedan dess hunnit med att skövla internationella framgångar. Han har vunnit många tävlingar både i Sverige och internationellt, haft huvudrollen i den världsberömda dansgruppen "Burn the floor" och turnerat runt om i världen. Han har dessutom deltagit i 14 säsonger av tv-programmet Lets dance i både Sverige, Danmark och Norge. Tobias brinner för sitt arbete och kan inspirera till att våga följa drömmen även om vägen känns lång eller rent ut sagt omöjlig. Just nu är Tobias Karlsson aktuell som jurymedlem i Talang i TV 3 och som koreograf och dansare i egna danskompaniet Move Your Feet.
Cecilia GustafsonCecilia Gustafsson har över 20 år lång erfarenhet av fitnessbranschen där hon profilerat sig och representerat nytänkande. Hon driver det egna företaget Holistic Training som vänder sig till anläggningar och instruktörer i Norden med utbildning och utveckling av program. Cecilia har under åren presenterat många klasser på stora konvent i Sverige och internationellt, fungerat som utbildare och föreläsare för mängder av instruktörer och koreograferat och deltagit i många olika typer av shower.
Lydia Johansson, Les Mills SUPERSTAR
är en 23-årig, energisk smålänning som tycker om att ha många bollar i luften och har lätt till skratt. hon gillar högt tempo och har en stark kärlek till kanelbullar. Jag började min instruktörskarriär redan som 15-åring och instruerar nu i BODYATTACK®, BODYSTEP®, CXWORX® och GRIT®.

Heidi Anchoré, Les Mills SUPERSTAR
har sedan 2003 varit aktiv som Les Mills instruktör och instruerar numera i BODYATTACK®, BODYPUMP®, BODYSTEP®, samt GRIT®. Hon brinner för sitt instruktörskap och älskar att inspirera andra människor samt skapa träningsmagi. Love it, every second, minute, hour....:)
Cristine Skogastierna, Les Mills SUPERSTAR
Les Mills eventpresentatör som till vardags studerar till läkare och forskar på hjärtmediciner. Instruerar BODYCOMBAT, BODYPUMP, CXWORX och GRIT Series.
Martin Krook, Les Mills SUPERSTAR
Sjukgymnast med hjärtat i både Les Mills gruppträning och CrossFit. Instruerar BODYCOMBAT, BODYPUMP, CXWORX och GRIT Series.