KLUBBSVERIGE SKAPAR LYCKLIGA KLUBBÄGARE

TILLSAMMANS ÄR VI STARKA

KlubbSverige är nätverket för fristående gym och mindre kedjor. Deras målsättning är att ge sina medlemmar en enklare vardag och bättre lönsamhet. Detta gör de genom olika stordriftsfördelar, centrala lösningar och en inställning att inget är omöjligt.

ANPASSADE LÖSNINGAR

Alla deras tjänster och koncept är specialanpassade för deras medlemmars verksamhet – från inköpsavtal och konceptutveckling till marknadsföring och utbildning. De strävar alltid framåt och vill utmana både sina medlemmar och sig själva att ständigt bli bättre.

NYCKELN TILL FRAMGÅNG…

…är att göra det man är bäst på. KlubbSveriges affärsmodell bygger på att klubbarna ska kunna fokusera på sin kärnverksamhet – att leverera den bästa lokala träningsupplevelsen.

Tillsammans har de över 25 års gemensam branscherfarenhet. De har jobbat som VD för en av branschens ledande redskapsleverantörer, som operativ chef för en klubb som blivit utsedd till Sveriges Bästa Klubb, som VD för en gymkedja, som ekonomiansvarig, som föreläsare, copywriter, lärare och arrangör för mountainbiketävlingar för att nämna en del av vad de har i ryggsäcken. De har grundat och startat egna verksamheter, brinner för entreprenörskap och den svenska träningsindustrin. De tror på innovation, ny teknik och att vi tillsammans är starkare än var och en på egen hand!

Kontaktperson, KlubbSverige:

STEFAN TINGWALL
E-post: stefan(@)klubbsverige.se
Mobil: 0708-20 88 77