Instruktörer – Träningsmagi 26/9 2015

INSTRUKTÖR
Mårten NylénMårten Nylén är en av Sveriges mest välrenommerade tränare och har en lång idrottsbakgrund bakom sig. Mårten har bland annat hjälpt deltagarna i TV-programmet Biggest Loser att förändra sina liv under flera säsonger, och är idag expertkommentator i TV-programmet Ninja Warrior. Han är även personlig tränare till bland andra Petter, Jessica Almenäs, Marie Serneholt, Darin och Wyclef Jean. Mårten är väl anlitad som föreläsare hos företag och på olika evenemang där han inspirerar många att göra skillnad med sin träning och hälsa. Något Mårten brinner extra för är att komma ut bland skolor och föreläsa för ungdomar för att inspirera till mer rörelse och glädje.
Musse HasselvallMusse Hasselvall är skapare av Ruffietraining. Han har fem SM-guld samt brons från både EM och VM i jujutsu.
Åsa FornanderÅsa Fornander är en stor profil inom träningsbranschen. Hon är NIKE Master Trainer och representerar NIKE sedan många år tillbaka. Åsa har många års erfarenhet av att utbilda och inspirera instruktörer, både i Sverige och internationellt och hon driver även projektet Your Next Move - en app för instruktörer som vill ha hjälp att ta nästa steg i sin utveckling.
Rubin Mc RaeRubin McRae är fd. landslagslöpare från Nya Zeeland, grundare och ägare av Urban Tribes. Han har en passion och utstrålning som du inte vill gå miste om. Rubin brinner och lever för löpning, hans glädje kommer att smitta av sig och ge dig en grym träningsupplevelse.
Annette LefterowAnnette Lefterow är en ledande expert inom hälsa. Med 30 års erfarenhet inom träning, yoga, hälsa och dans har hon utvecklat en egen hälsofilosofi, Lefterow-metoden, som förenar yoga, pilates, meditation, träning, mat, ayurveda, spa och dans. Hon är aktuell med höstens nya bok, Din guide till wellness. Annette Lefterow har utvecklat flertalet träningskoncept inom yoga, pilates, meditation, dans och wellness, t.ex. yogalates, junioryoga, yogalatesair och footballates. Hon har gett ut flertalet träningsfilmer och böcker, håller föredrag, utbildar instruktörer och mastertrainers i sina träningskoncept samt driver en digital hälsoplattform.
Maria HuhtinenMaria Huhtinen har jobbat som dansare, danspedagog och gruppträningsinstruktör i drygt 10 år. Hon är känd för sin energi, utstrålning, pedagogik och sina breda danskunskaper. Allt det här har gjort henne till en mycket efterfrågad presentatör på olika event, som till exempel Nike Blast. Hon har även blivit en uppskattad utbildare för instruktörer tack vare sin pedagogik, sin höga kompetens samt sina breda kunskaper inom både dans och träning.
VevveVeronica "Vevve" Jäderlund är yogaläraren och PTn som har en folkhälsovetenskapsexamen i ryggsäcken och är redaktör på Yoga World. Med glimten i ögat har hon som mission att göra yoga kul och få fler att hitta till det underbara som yogan kan ge. Vill ni läsa mer om Vevve spana in hennes blogg Tala Ohm Yoga.
Pernilla LorentzenPernilla Lorenzen har under många år kombinerat instruerandet med sitt jobb som lärare men sedan 2011 driver hon egen klubb, Aktivara, och kan med hjälp av fantastiska medarbetare nu arbeta fullt ut för att sprida ännu mer träningsglädje. Efter dryga 20 år som instruktör är ständig utveckling fortfarande hennes drivkraft och hon upphör aldrig förundras över den magi som uppstår när vi kommer i rörelse och de oändliga möjligheter som finns när vi på riktigt låter kropp och sinne samverka.
Anna AdelmanAnna Adelman är grundare till träningsformen CrossNature samt driver utomhusträningsföretaget Stark Ute i Stockholm. Tillsammans med fysioterapeuter och instruktörer har hon utvecklat CrossNature-konceptet under flera år.
Elenor SogneforsElenor Sognefors är grundaren av FortGjort Träning och har arbetat i branschen i över 20 år. Hon driver även en egen träningsanläggning i Nyköping där FortGjort Träning en gång började. Elenor har under de senast 10 åren hjälpt många träningsanläggningar med att skapa en fungerande och lönsam gruppträning. Hon utbildar inspiratörer, gruppträningsansvariga och chefer/ägare inom träningsbranschen.
Jennie Österberg BalderJennie Österberg Balder har över 20 års erfarenhet inom gruppträning och är en sann inspiratör. Jennie producerar nya program för FortGjort. Hon reser runt i Sverige och Norge och presenterar klasser från FortGjorts träningsutbud av 24 st olika aktiviteter. Jennies kompetens är bred och gedigen och hon har en fantastisk förmåga att sprida träningsglädje och skapa härliga träningsminnen.
JacobJacob Axdorph är världens gladaste instruktör med ständigt nya idéer, så vänta er något utöver det vanliga på detta pass.
JockeJoakim Grönqvist är en träningsgalen kille som älskar boxning och att flytta fram både sina egna och andras gränser för vad man tror är möjligt.
Maria SMaria Stjernqvist är leg sjuksköterska, personlig tränare, mental coach och livsstilscoach och driver Hälsoföretaget Active AB. Med erfarenhet från såväl idrott som företagande, har Maria idag inriktat sig på att skapa resultat. Detta genom att inspirera människor till att göra det lilla extra och samtidigt ha kul!
Linn JanssonLinn Jansson är marknadsförings- och driftansvarig för Urban Tribes. Hon har en energisk och inspirerande instruktörsstil som måste upplevas. Linn brinner för att få deltagarna att känna glädje under träningen och kommer att guida dig med sitt pedagogiska och humoristiska sätt.
Kristin HammarsträngKristin Hammarsträng är hälsovetare och PT och jobbar på Motionspalatset i Vänersborg. Hon har instruerat spinning, box, core, vattenträning, easyline och piloxing – men jobbar nu mest som PT och löpcoach. Löpningen är hennes stora passion och Kristin springer gärna lopp själv, allt från milen till maraton. Det hon brinner mest för är dock att coacha andra inom löpning, t.ex. som PT med inriktning löpning, löpanalyser och har löpgrupper.
Malin LundskogMalin Lundskog på Hälsa mera har mycket spring i benen och bjuder framförallt många företag i Göteborgstrakten på inspiration, kunskap och pepp i mängder med sin löpträning som innehåller både fart, fläkt och mycket glädje. För egen del springer hon gärna på nya stigar, långt och länge.
Lisa HLisa Holmgren är hatha- & barnyogalärare, instruktör i power-, mamma/barn-, gravid-, tantra- & acroyoga. Pilates-, spin-, afrodans-, garuda-, grid-, zumba-, dansaerobics-, & step up-instruktör. Lisa har jobbat aktivt inom friskvård sedan 2002, drev wellnessföretaget PYyoga under 5 år i Göteborg och besökt flera av världens länder för inspiration och utbildning. Favoriten är Spanien dit det bär av varje år för att yoga, dansa och leva.
Ida EngelinIda Engelin är en mycket omtyckt instruktör med lång erfarenhet inom flera olika gruppträningsformer. Hon älskar att förmedla den känsla, glädje och energi hon själv får av att träna och har en förmåga att plocka fram olika egenskaper beroende på vilken typ av klass hon kör. När det gäller cykel uppskattas hon mycket för sin energi och peppande coaching samt sin tydlighet och genomtänkta passupplägg.
Malin FrykbergMalin Frykberg är utbildad hälsovetare och licensierad kostrådgivare. Hon har 20 års erfarenhet som gruppträningsinstruktör och har genom åren utbildat och inspirerat andra blivande cykelinstruktörer. Malin är ett fartfyllt energiknippe som får dig att våga mer!
Anna BoströmAnna Boström är en omtyckt instruktör med många års erfarenhet inom flera olika gruppträningsformer. Hon är full av energi och förmedlar träningsglädje i allt hon gör. Att alla kan vara med utifrån sina egna förutsättningar är en stark drivkraft oavsett form av träning. Anna har en fantastisk förmåga att dela med sig av sin energi och få alla att få ut det mesta av varje pass.
Per TuominenPer Tuominen är instruktör på Arena Älvhögsborg. Han är övertygad om att positiva tankar, vilja och mod är några av nycklarna till framgång både i träningslokalen och i andra sammanhang. I cykelsalen försöker Per få deltagarna att tänka positivt även när det är som jobbigast. Bara du vill och vågar så kan du!
Linda LönnLinda Lönn Blom är gym- och gruppträningsansvarig på Arena Älvhögsborg. En instruktör med glimten i ögat som älskar träning i alla former. Att funktionalitet och glädje är Lindas ledord när det gäller träning går det inte att ta miste på, och att få tränande att lämna sin comfort zone är lite av Lindas signum!
Carina ÖdmanCarina Ödman, Arena Älvhögsborg, har jobbat som instruktör i 20 år. Hon älskar träning och dans och att förmedla träningsglädje. Att alla kan är viktigt för henne - och att träningen blir av. Carina älskar gruppträning - tillsammans kan vi skapa träningsmagi!
Maria HanssonMaria Hansson är en energifull glädjespridare som leder sina pass med ett leende på läpparna. Hon älskar all typ av träning, men brinner lite extra för träning i vatten.