Instruktörer löparläger i Sälen

Sofia och Magnus har känt varandra i flera år och jobbar nu som kollegor med personlig träning på Exclusive training i Stockholm. Detta blir vårat första gemensamma arrangemang som vi ser fram emot mycket!

Sofia Bursjöö jobbar med personlig träning och löpcoachning i grupp eller enskilt. Utöver personlig träning jobbar Sofia som digital påverkare/inspiratör inom träning och hälsa via träningsbloggen uppochhoppa.se/sofiabursjoo.se. Hon är skaparen av Träningsevent.se och har över 10 års erfarenhet att arrangera läger och event.

Sofias inriktning är konditionsidrott och funktionell träning, där mobilitet (rörlighet) är centralt. Med en stark och rörlig kropp klarar vi vardagens påfrestningar och har bra avstamp till roliga prestationsinriktade satsningar som lopp eller tidsmål. Sofia har egen erfarenhet av såväl elitsastning inom idrott (alpint) som klassikerlopp. Just nu står lopp tillbaka och träningsglädje i fokus! Sofias träningsfilosofi är att bygga en bred och bra bas, det ger pyramiden en hög topp!

 

Magnus Hagström är personlig tränare och samtalscoach som älskar att se andra människor utvecklas, både fysiskt, mentalt och själsligt. Efter många års erfarenhet som tränare och idrottare vet han hur viktigt det är med balansen mellan dessa tre delar för att man ska må bra. Han strävar efter att skapa en balans mellan aktivitet och återhämtning, det ska vara glädjefullt och leda till välmående.

Med över 20 år i yrket får Magnus uppdrag att utbilda nya personliga tränare, coacha och inta mentorsroll. Han en av de 24 första tränare som vidareutbildade sig till Medicinsk tränare hos The Academy. Magnus är alltid nyfiken och driven på att lära sig nya saker och utvecklas både som person och i sin yrkesroll. För tillfället läser han till att bli samtalsterapeut inom Psykosyntesen. Magnus instruerar Yoga, Soma Move och är en duktig konditionsidrottare med många långlopp och Ironmans på sin meritlista.