Workshop – Marklyft

Workshop, marklyft
Lördag 24/1 2015
09:00-11:30

Stark i mark
Marklyft – övningarnas övning. Inget annat du gör på gymmet kommer träna din kropp på ett lika komplett sätt som marklyft gör. Här engagerar du hela kroppen, från tårna upp till hjässan. Många drömmer om att bli starka i mark, kanske har du också någon drömgräns du vill nå upp till? Nyckeln till att lyfta tungt är att ha rätt teknik, och under denna förmiddag kommer du att få massor av tips. Bli inte förvånad om du går härifrån med ett nytt pers!

  • Marklyft – den mest kompletta övningen av alla?
  • Teknikgenomgång
  • Kompletterande övningar
  • Utförande och teknik
  • Vanliga fel och misstag
  • Individuell coachning och feedback, tips och idéer så du kan ta dig till nästa nivå

Instruktörer:

Skärmavbild 2015-02-10 kl. 13.09.29Rennie Mirro är tränare och festfixare och håller en hel del klasser. Han är fantastisk på kroppsviktsövningar, och hans stretch är nästan jobbigare än själva passet. När man är skolad balettdansör kan det lätt bli så… Rennie grundade CrossFit Solid tillsammans med artistkollegorna Kalle och Jocke.
Rikard LannerRikard Lanner bloggar på Prove Your Fitness och kallas oftast för Lanner, men föredrar själv ”Godzilla”. En butter dalmas med stort hjärta och en tävlingsmänniska av sällan skådat slag. Lanner är en välkänd profil i CrossFit-Sverige och har tränat nästan allt du kan tänka dig, bland annat har han varit juniormästare i styrkelyft, distriktsmästare i tyngdlyftning och tävlat i ”CrossFit EM” på individuell nivå. Har även spelat golf och hade som bäst 2 i handikapp. Lanner är ett rörelsegeni och en sträng men rättvis coach.
Skärmavbild 2015-02-10 kl. 13.12.18
Elin Bjärkstedt kom till Solid under 2011 som tränare med fokus på motionärer och kvinnor som ville komma igång och träna. Elin är en ödmjuk och extremt kunnig tränare som också driver det egna företaget Personligare träning.