Workshop – Chins/Pullups

Workshop chins/pullups
Lördag 14/2 2015
09:00-11:30

Att kunna lyfta sin egen kroppsvikt är en dröm för många – kanske också för dig? Chins och pullups handlar väldigt mycket om teknik, och under denna förmiddag kommer du få massor av tips som tar dig – om inte hela vägen (vi tror du kommer greja det!) – så åtminstone en bra bit på väg mot ditt mål!

  • Teknikgenomgång
  • Så tränar du för progression
  • Kompletterande övningar
  • Utförande och teknik
  • Vanliga fel och misstag
  • Kipping pullup
  • Individuell coachning och feedback, tips och idéer så du kan ta dig till nästa nivå

Instruktörer: 

Skärmavbild 2015-02-10 kl. 13.09.29Rennie Mirro är tränare och festfixare och håller en hel del klasser. Han är fantastisk på kroppsviktsövningar, och hans stretch är nästan jobbigare än själva passet. När man är skolad balettdansör kan det lätt bli så… Rennie grundade CrossFit Solid tillsammans med artistkollegorna Kalle och Jocke.
Rikard LannerRikard Lanner bloggar på Prove Your Fitness och kallas oftast för Lanner, men föredrar själv ”Godzilla”. En butter dalmas med stort hjärta och en tävlingsmänniska av sällan skådat slag. Lanner är en välkänd profil i CrossFit-Sverige och har tränat nästan allt du kan tänka dig, bland annat har han varit juniormästare i styrkelyft, distriktsmästare i tyngdlyftning och tävlat i ”CrossFit EM” på individuell nivå. Har även spelat golf och hade som bäst 2 i handikapp. Lanner är ett rörelsegeni och en sträng men rättvis coach.
Skärmavbild 2015-02-10 kl. 13.12.18
Elin Bjärkstedt kom till Solid under 2011 som tränare med fokus på motionärer och kvinnor som ville komma igång och träna. Elin är en ödmjuk och extremt kunnig tränare som också driver det egna företaget Personligare träning.