be your best convention – Schema

08:00-09:00Incheckning
09:00-09:55ROCKINGFIT – the workout

Med din egen kropp som redskap tränar du styrka, balans, rörlighet och hjärta! IT-klassen som ger dig en rocking fit body, mind and spirit. Kom som du är!

Johanna AnderssonJohanna Andersson är yoginin som reser jorden runt för inspiration men älskar att komma hem. Med en gedigen bakgrund inom rörelse skapar Johanna klasser och koncept från sin bas i Yoga, Pilates, Dans, Funktionel Träning och Meditation. Hennes styrka är att hon alltid sökt sig till de BÄSTA inom sitt område. Johanna arbetar som träningsexpert för flera stora företag, och när hon inte undervisar klasser eller PT-kunder utbildar och inspirerar hon människor världen över i sina utbildningar och retreats.
10:10-11:05Bäst när det gäller

Under denna klass får du testa på kroppskontroll, stabilitet och styrka. Kanske vågar du avsluta med ett huvudstående?

Anna LindbergAnna Lindberg är en av våra främsta simhopperskor genom tiderna. Bland meriterna finns bland annat EM-guld och fina placeringar från flera OS! Vid sidan av simhoppningen har Anna studerat personligt ledarskap på IHM i Stockholm, konst och design, inredningsarkitektur, anatomi och fysiologi, coachning och ledarskap. Nu är hon anställd på Svenska Simförbundet för att jobba med svensk simhoppning och föreläser en hel del om målsättning, planering och om att vara som bäst när det gäller som mest. Läs mer om Anna på annalindberg.se.
11:20-12:15Global Yoga - Play

För att få kontakt med vår kropp behöver vi ibland förföra den med utmaning, lek, skönhet och avkoppling. Att surfa med gravitationen och vända upp och ner på tillvaron är utmanande men spännande, samtidigt som det ökar vår blodcirkulation och ger oss mer energi! Denna klass har något för alla nivåer av yogis. Tänj dina fysiska gränser samtidigt som din själ får skutta av glädje!

Johanna AnderssonJohanna Andersson är yoginin som reser jorden runt för inspiration men älskar att komma hem. Med en gedigen bakgrund inom rörelse skapar Johanna klasser och koncept från sin bas i Yoga, Pilates, Dans, Funktionel Träning och Meditation. Hennes styrka är att hon alltid sökt sig till de BÄSTA inom sitt område. Johanna arbetar som träningsexpert för flera stora företag, och när hon inte undervisar klasser eller PT-kunder utbildar och inspirerar hon människor världen över i sina utbildningar och retreats.
12:20-13:20Tauff Play

Tauff är en Holistisk träningsform som har sina rötter i brottningen. Över 1000 år gamla rörelser har förenklats och förnyats. Ingen annan träningsform ger en mer heltäckande upplevelse. Precis som i brottningen använder du dig endast av en partners- eller din egen kroppsvikt. Dessa övningar kombineras med träningsformer som inspirerats från kampsport och löpning. Play är precis som namnet en lekfull träningsform. Men låt dig inte luras av lekfullheten, glädjen lurar dig till att pressa dig mer! Mixen av Play med fysövningar kommer att ge kroppen en rejäl genomkörare som får dig att gå hem med ett leende. Läs mer på tauff.com!

Usama och MadelinnUsama Aziz är MMA-tränare och PT. Han älskar alla former av rörelser och aktiviteter. Usama började sin idrottskarriär som sjuåring och har sen dess tävlat utan avbrott. Som ung provade han olika idrotter som bandy, hockey, karate, judo, fotboll och handboll - men det inom brottningen som han blev mest framgångsrik i med ett flertal ungdoms-, junior- och senior- SM-guld.

Madelinn Fernandez är kampsportstränare, personlig tränare och Nike Master Trainer. Hon lever sin dröm och gör det hon älskar! Hon har tränat olika typer av kampsport i 18 år - taekwondo, boxning, kung fu, karate, brasiliansk ju jutsu, capoeira, kickboxning och thaiboxning.
13:30-14:25Better, stronger YOU

Funktionell resultatinriktad träning för hela kroppen. En utmaning för både din kondition och kroppsstyrka. Vi tränar med endast kroppen som redskap och musiken som energi. Fullt ös och en massa glädje utlovas!

Sabine DufbergSabina Dufberg (Fotograf: Anders Gåhlin | GAAHLIN Photography) är en av de främsta i Sverige inom sitt yrke som tränare och coach, och har över 20 års erfarenhet av branschen. Sabina arbetar med alltifrån att leda och coacha elitidrottare till rehabiliterings patienter likväl som att både utbilda och coacha andra tränare. Hon är även en mycket aktiv föreläsare inom träning och hälsa. Just nu är Sabina aktuell som tränare i TV programmet Biggest Loser Sverige samt med sin bok ”TÄNK OM, TÄNK RÄTT! Hälsa, skönhet och styrka - inifrån och ut. Läs mer om Sabina på sabinadufberg.com
14:40-15:35Les Mills Superstars Medley - BODYATTACK®, BODYCOMBAT® och GRIT® Series

Lesmills Superstar


Les Mills SuperstarLydia Johansson, Les Mills SUPERSTAR
är en 23-årig, energisk smålänning som tycker om att ha många bollar i luften och har lätt till skratt. hon gillar högt tempo och har en stark kärlek till kanelbullar. Hon började sin instruktörskarriär redan som 15-åring och instruerar nu i BODYATTACK®, BODYSTEP®, CXWORX® och GRIT®.

Heidi Anchoré, Les Mills SUPERSTAR
Har sedan 2003 varit aktiv som Les Mills instruktör och instruerar numera i BODYATTACK®, BODYPUMP®, BODYSTEP®, samt GRIT®. Hon brinner för sitt instruktörskap och älskar att inspirera andra människor samt skapa träningsmagi. Love it, every second, minute, hour....:)

Cristine Skogastierna, Les Mills SUPERSTAR
Les Mills eventpresentatör som till vardags studerar till läkare och forskar på hjärtmediciner. Instruerar BODYCOMBAT, BODYPUMP, CXWORX och GRIT Series.

Martin Krook, Les Mills SUPERSTAR
Sjukgymnast med hjärtat i både Les Mills gruppträning och CrossFit. Instruerar BODYCOMBAT, BODYPUMP, CXWORX och GRIT Series.
15:50-16:45En dans på rosor

Under denna klass får du uppleva och testa danserna från Tobias nya show som går på Metropol Palais (biljetter finns på ticnet!). Kärlek, passion, hemligheter, sensualism och fantastisk dans, berättad med kroppen som uttrycksmedel.

Tobias KarlssonTobias Karlsson (foto: www.ateljena.se) började dansa som 8-åring och har sedan dess hunnit med att skövla internationella framgångar. Han har vunnit många tävlingar både i Sverige och internationellt, haft huvudrollen i den världsberömda dansgruppen "Burn the floor" och turnerat runt om i världen. Han har dessutom deltagit i 14 säsonger av tv-programmet Lets dance i både Sverige, Danmark och Norge. Tobias brinner för sitt arbete och kan inspirera till att våga följa drömmen även om vägen känns lång eller rent ut sagt omöjlig. Just nu är Tobias Karlsson aktuell som jurymedlem i Talang i TV 3 och som koreograf och dansare i egna danskompaniet Move Your Feet.
17:00-17:55Elementary

Klassen där kroppen tränas som en dansares och hjärtat får lite mer vingar! Elementary är ett sätt att dansa som känns vackert och arbetat. Denna kombination av dans, fitness och yoga har tagits fram av Tobias Karlsson och Cecilia Gustavsson, och lanseras under 2014. Under be your best får du, som en av de första i världen, testa konceptet!

Tobias KarlssonTobias Karlsson började dansa som 8-åring och har sedan dess hunnit med att skövla internationella framgångar. Han har vunnit många tävlingar både i Sverige och internationellt, haft huvudrollen i den världsberömda dansgruppen "Burn the floor" och turnerat runt om i världen. Han har dessutom deltagit i 14 säsonger av tv-programmet Lets dance i både Sverige, Danmark och Norge. Tobias brinner för sitt arbete och kan inspirera till att våga följa drömmen även om vägen känns lång eller rent ut sagt omöjlig. Just nu är Tobias Karlsson aktuell som jurymedlem i Talang i TV 3 och som koreograf och dansare i egna danskompaniet Move Your Feet.

Cecilia Gustafsson har över 20 år lång erfarenhet av fitnessbranschen där hon profilerat sig och representerat nytänkande. Hon driver det egna företaget Holistic Training som vänder sig till anläggningar och instruktörer i Norden med utbildning och utveckling av program. Cecilia har under åren presenterat många klasser på stora konvent i Sverige och internationellt, fungerat som utbildare och föreläsare för mängder av instruktörer och koreograferat och deltagit i många olika typer av shower.
Alla klasser är 55 minuter långa. Du behöver inte anmäla dig till de enskilda klasserna, du har plats på alla. Låter det som mycket träning? Du väljer själv när du vill ta en paus! Allt för hälsan-mässan med hela sitt utbud finns tillgänglig vägg i vägg – kanske passa på att ta en massage?

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i schemat.