Be Your Best convention – Instruktörer


Robert Kronberg är en av Sveriges mest välkända friidrottsprofiler. Han är svensk och nordisk rekordhållare på 60 och 110 m häck, med 24 SM-guld på meritlistan. Han har dessutom ett EM-brons och har varit i final på såväl OS som VM. Robert har även SM-guld i tyngdlyftning, bob och inlinehockey. Efter avslutad idrottskarriär så arbetar Robert idag bland annat som personlig tränare och fystränare åt både lag och individer på elit- och motionärsnivå. Robert driver även sitt eget företag kronBee, som arrangerar träningsevent. För mer info, gå in på www.kronbee.com. Faster, Harder, kronBee - train like an athlete är skapad utifrån Roberts egna träningskoncept - kronBee. Robert kommer att ta med dig på en unik, inspirerande, annorlunda, rolig, utmanande, varierad och spännande träningsupplevelse, som du sent kommer att glömma!
Oscar JöbackOscar Jöback har jobbat med gruppträning i 23 år. Idag jobbar han som personlig tränare och kognitiv samtalsterapeut i egen träningsstudio. Oscar har skrivit 6 böcker om träning, den senaste heter LUST ATT TRÄNA. Han är en ofta anlitad instruktör både i och utanför Sveriges gränser.
Cecilia EhrlingCecilia Ehrling har en bakgrund som tävlingsdansare i tiodans, latinamerikansk dans och standarddanser. Hon har ett flertal SM-medaljer och har även representerat Sverige på mästerskap. Mest känd är hon från tv-succén Let´s dance där hon medverkat 6 säsonger, och vunnit tre gånger - 2007, 2010 och 2013. Cecilia arbetar som dansare, idrottslärare och som instruktör på Sats.
Sofia MattssonSofia Mattsson är en brottartjej som är uppvuxen i norr och numera bosatt i Skåne. Sofia började brottas som 6-åring och har sedan dess vunnit otaliga SM-guld, tävlat i OS två gånger, vunnit VM och är idag (för andra gången) nybliven Europamästare. Under detta pass får du inspiration av en av Sveriges absolut starkaste tjejer!
PT-Fia Foto: Mikael GustavsenSofia "PT-Fia" Sjöström
 är personlig tränare, kostrådgivare och hälsoinformatör och driver en av Sveriges största bloggar om träning och hälsa: www.ptfia.se. Hennes popularitet beror på hennes sunda värderingar som speglar allt hon gör. Sofia är bland annat träningsprofil för VeckoRevyn, måndagsgäst i Vakna med NRJ på kanal 5, reklammodell för Stadium och omslagsmodell för Fitness Lifestyle.

Foto: Mikael Gustavsen
Patric Westerlund, alias Crazy P, är ägare och head coach på Vasa CrossFit. Patric är mest känd som landets galnaste personliga tränare. Tävlat har han gjort hela livet. Från 7 år i kampsport (men han gillade inte att slå folk, och därav blev det inga matcher), 10e plats i SM i mountainbike, rankad 7nde starkaste i bänkpress i landet, 2a i VM i kettlebells, spelat amerikansk fotboll på elitnivå, och nu tävlar han i Masters i CrossFit. Patric älskar humor men kan även vara dödligt allvarlig.
Tim Olsson har instruerat akrobatik i över tio år, har hållit workshops på fyra kontinenter och undervisar för närvarande på Stockholms Studenters Idrottsförening samt hos Perfection Yoga. Hans fokus är på akrobatik för nybörjare och medelnivå och lovar att han kan lära vem som kan stå på ett par fötter att även stå på huvudet.
Monika BjörnMonika Björn är entreprenör inom träning och hälsa. Hon är en av grundarna till de framgångsrika koncepten MOJO yoga®, Hot MOJO® och MOJO Flex®. Monika har jobbat heltid med träning i över 20 år och under slutet av 90-talet introducerade hon träningsformen spinning i Europa, Mellanöstern, Asien och Australien. Idag driver hon ett utbildningsföretag, en PT-studio samt MOJO-koncepten. Monika brinner för träning och hennes stora passioner är yoga och olympisk tyngdlyftning.