blogger boot camp mamma – Instruktörer

Lovisa SandströmLovisa “Lofsan” Sandström är en av Sveriges mest kända personliga tränare. Hon bloggar på Lofsan.se, syns regelbundet på TV4 Nyhetsmorgon och skriver flitigt artiklar till tidningar som till exempel Expressen, Aftonbladet, Amelia, Vi föräldrar med flera. Lovisa är inriktad på kvinnors träning, mål och livsstil. Hennes omvittnade engagemang och egna träningsfilosofi fokuserar på funktionell träning och leder inte bara till bättre fysik utan också minst lika mycket till stolthet, livsglädje, ökat självförtroende och bättre självkänsla.

Foto: Camilla Larzon
Maria WigbrantMaria Wigbrant är barnmorska och författare till boken Stark glad gravid. Hon har även arbetat som gruppträningsinstruktör sedan 90-talet och har lång erfarenhet av att instruera. Maria arbetar även som lärare på utbildningsföretaget SAFE och ingår i kompetensteamtet på träningskedjan SATS.
Sofia BursjööSofia Bursjöö driver den populära bloggen uppochhoppa.se, som listas topp 5 över svenska träningsbloggar av Twingly/bloggportalen och kommunikationsbyrån Cision. Till vardags jobbar hon som Online manager för ett av tidningen Metros onlineaffärsområden och ansvarar för den svenska annonsförsäljningen där.
KatarinaMirijamKatarina Olivemark och Mirijam Geyerhofer lärde känna varandra via sina bloggar 2009 och när de blev gravida samtidigt i slutet av 2012 var det självklart att de skulle gravidblogga ihop. De startade bloggen PreggoPreggo vars kommentarsfält snabbt blev en samlingsplats för gravida runt om i landet. Ärligt, rakt, roligt och med exakt noll gravidmagar i softat motljus. När bebisarna sedan befann sig på utsidan tillkom ännu en bloggskribent och PreggoPreggo transformerades till den opretentiösa träningsbloggen Move it mama vars målsättning är att peppa nyblivna mammor att komma igång med träningen.
Andrea HultgrenAndréa Hultgren är tvåbarnsmamma och driver bloggen Löpning och Livet lopningsolivet.se. Just nu är hon föräldraledig med sitt andra barn, men annars jobbar hon i Löplabbets flaggskeppsbutik i Stockholm. Därutöver jobbar hon som löp/träningscoach och kostrådgivare i sitt egna företag samt är gruppträningsinstruktör inom cykel, army training och Body Balance. Andréa är även utbildad inom träning under och efter graviditet samt har, förutom sin kostvetarexamen, diverse andra träning/hälsorelaterade utbildningar i bagaget. Hon är mamma till Sixten (feb -11) och Ester (okt -13) vilka har fått henne att effektivisera sin träning och att hitta träningstillfällen hon tidigare inte såg. Drömmer om att springa riktigt snabbt!
Elmina SaksiElmina Saksi är hälsopedagog, idrottslärare, dietist, personlig tränare och Familjelivs träningsexpert. Med tre barn under 5 år har hon aldrig tråkigt och förutom familjen älskar hon löpning och hemmaträning. Hon bor i Norrköping och driver företaget Föräldrafitness Sweden där hon utöver mammaträning i skog, på lekplats och på gym har personlig träning online.
Frida LindströmCasall Trainer Frida Lindström är en av Sveriges främsta personliga tränare, utbildad kostrådgivare och nybliven tvåbarnsmamma.
Katarina WoxnerudKatarina Woxnerud är leg naprapat och har arbetat med träning på heltid i över 25 år. Hon är en uppskattad föreläsare och utbildare och hon figurerar ofta som expert i tidningar, TV och radio. Katarina har gett ut 16 böcker, 10-tal träningshäften och lika många tränings-dvder. Senast har hon tagit fram appen MammaMage som fått stor uppmärksamhet och mycket uppskattning från både mammor och experter. Katarina har även tagit fram maggördeln AbHealer, som tillsammans med MammaMage hjälper kvinnor att komma i form efter en graviditet. Katarinas baserar sin kunskap på vetenskap som hon gör enkel, lättfattlig och praktiskt användbar.

Foto: www.cederman.se
Mela LithmanMela Lithman är tvåbarnsmamma, nutritionist, folkhälsovetare, VD för träningsevent.se och instruktör på SATS.